Dobrý den, s čím Vám můžeme pomoci? +420 602 386 822 bezpeci@kavan.cz

Navigace Poptávka

Aktuality

Jak zabezpečit okna a balkonové dveře?

Stovky vykradených domů v okolí Prahy vyděsily za poslední rok nejednoho člověka. Máme mnoho možností, jak okna zabezpečit.

Jak zabezpečit okna a balkonové dveře?

Stovky vykradených domů v okolí Prahy vyděsily za poslední rok nejednoho člověka. Policie navíc stále nemá jasno v tom, kdo byl pachatel, a vyloučila možnost, že šlo o organizovaný gang. Protože zloději vnikli do domů a bytů nejčastěji přes dveře na terasu nebo balkonové dveře, obrátilo se na nás mnoho lidí, abychom jim pomohli se zabezpečením. Přinášíme proto přehled tipů a možností zabezpečení rodinného domu, abyste věděli, jak vybrat zámek na francouzské okno.

 

Pokud máte dřevěné, plastové nebo hliníkové francouzské okno a řešíte jeho zabezpečení, pak potřebujete bezpečnostní zámek na okno. Platí, že nejčastěji se dostane pachatel do domu přes nejslabší místo. A tím bývají právě francouzská okna na terase nebo třeba posuvné dveře. Zkušenému zloději stačí k otevření nezabezpečených oken obyčejný šroubovák a za pár vteřin může být uvnitř, jak je vidět na tomto videu.

 

Bezpečnostní kliky

Uzamykatelné kliky na okna, které nabízíme, jsou testovány v německých laboratořích. Slouží pro vnitřní i vnější použití, vyklápěcí i klasická okna. Jednoduše se ovládají a klíč lze sjednotit, takže se nemusíte bát svazku klíčů a zbytečného zdržování. Populární je například typ FO 500 nebo FO 400.

Vícebodové zámky – zámek balkonových dveří

Vícebodové přídavné zámky na okna zajistí vyšší bezpečí. Fungují jako zámek na plastová okna, hliníková okna a eurookna. Nejpoužívanější je 2-bodový zámek FOS 550, novinkou je 3-bodový zámek FOS 650,

Zjistit víc >

Přídavné zámky na okna a ochrana pantů

Tyto bezpečnostní zámky na okno jsou vhodné i pro zabezpečení balkonových dveří. Instalují se na pantovou stranu okna, u některých typů můžete větrat a přitom mít okno zabezpečené. Výhodou je, že díky principu jako u propisovací tužky, stačí k zajištění zmáčknout čep na pružině a není potřeba používat klíč.

Zjistit víc >

Pevné mříže

Pevné kovové mříže jsou k dostání taktéž ve variantě otevírací s vlastním rámem. Preferujete spíše okrasné. nebo bezpečnostní mříže? Nabízíme obojí – bezpečné a pěkné mříže.

Zjistit víc >

Zjistit víc >

 


Podobné aktuality a novinky


Aktuálně máme volné kapacity

Konzultace poskytujeme zdarma