Dobrý den, s čím Vám můžeme pomoci? +420 602 386 822 bezpeci@kavan.cz

Navigace Poptávka

Aktuality

VIDEO: Během 2 minut vám vysvětlíme, proč používat dveře na čip a kartu

Klíče své výhody, ale také limity. Dveře na čip nebo kartu ocení především bytové domy nebo menší a střední podniky.

VIDEO: Během 2 minut vám vysvětlíme, proč používat dveře na čip a kartu

Dveře, které se otevírají klíčem, ty tady budou vždy. Mají své výhody, ale také limity. Dveře na čip nebo kartu ocení především menší a střední podniky (nebo třeba hotely). Podívejte se, co všechno umí systém SMARTair, inteligentní elektromotorický zámek na dveře nabízí jednoduché a účinné řešení s výhodami pro uživatele i správce budov.

Kartový a čipový systém SMARTair umožňuje bezklíčový provoz pro menší a střední firmy nebo bytové domy. Dodáváme ho v kombinaci se samozamykacím zámkem, takže věty „nezapomeň zamknout“ nebo častější „kdo zase zapomněl zamknout?!“ můžete v klidu vypustit ze slovníku. Střelka, která je součástí zámku, totiž při zavření dveří spustí automatické zamknutí (více ve videu). Ale zpět k elektronickému otevírání a zamykání.

K ovládání lze použít mimo samostatného klíče tři další možnosti: čipové karty, barevně odlišené přívěšky pro dveře na čip nebo duální klíče, které umožňují otevírat jediným klíčem jak mechanické zámkové vložky, tak i elektronické zámky.

 

Praktické: když někdo čip ztratí, vytvořením nového se deaktivuje starý

 

 

Výhody jsou praktické. První je jednoduchá instalace – zámek se vyrábí ve variantě, kdy je celý mechanismus ukrytý v těle zámku a stačí umístit kování přímo na dveře. Druhá možnost je umístění čtečky mimo dveře, tedy například na stěnu. Další velmi praktická výhoda: v případě ztráty karty nebo čipu (a že jich za rok pár bývá…), stačí vytvořit nový přístup. Aktivací  karty nebo čipu se deaktivuje  ztracený čip/ztracená karta. Nemusíte se tak obávat nepovolaných rukou. Čipy i karty mají také spolehlivou ochranu proti kopírování. Výhoda č.3: paniková funkce. Z vnitřní strany je klika vybavena funkcí emergency. V případě potřeby stačí vzít za kliku a dveře se otevřou, zaměstnanci jsou bezpečí.

Více o tomto produktu

Technické detaily a další podrobnosti vám rádi řekneme po telefonu, na schůzce, případně můžete dál studovat technické parametry SMARTair.


Podobné aktuality a novinky


Aktuálně máme volné kapacity

Konzultace poskytujeme zdarma