Dobrý den, s čím Vám můžeme pomoci? +420 602 386 822 bezpeci@kavan.cz

Navigace Poptávka

Aktuality

Představení bezpečnostních dveří Kavan Mul-T-Lock

Naše vlajková loď v segmentu bezpečnostních dveří do bytu. Přečtěte si výhody a přednosti dveří Kavan Mul-T-Lock.

Představení bezpečnostních dveří Kavan Mul-T-Lock

Proč právě tyto dveře?

Naše vlajková loď v segmentu bezpečnostních dveří do bytu. Ocelová konstrukce s rozvorovým zámkem Mul-T-Lock, 12+3 kotevních bodů vč. pantů a zámku. Vnitřní antikorozní a protipožární nátěr, dvanáctibodový aktivní rozvorový mechanismus, minerální vata, tři šroubovací panty přivařené na ocelovém rámu. A to hlavní – montáž klidně i do stávající ocelové zárubně!

V čem se dveře Kavan Mul-T-Lock liší od ostatních?

U těchto dveří nabízíme garanci proti vloupání. Co to znamená? Při poškození dveří následkem pokusu o jejich překonání dostanete nové dveře zdarma. Platí v případě, že bezpečnostní dveře nebudeme moci opravit.

Pouze na tyto dveře osazujeme speciální a designem netradiční bezpečnostní kování Mul-T-Lock SH300 a samozřejmě bezpečnostní vložku Mul-T-Lock dle výběru.

Jaká je cena?

Naše ceny jsou standardní, ale nechceme jako někteří slibovat nemožné. Cenu sestavujeme individuálně na míru řešení, které potřebujete. Kalkulace ceny je zdarma. Využijte poptávku, ozveme se zpět do 24 hodin.

Video: Co všechno nabízejí bezpečnostní dveře Kavan Mul-T-Lock?

S firmou KAVAN s.r.o. spolupracuji již řadu let a jsme s výsledky velmi spokojeni. Její pracovníci provedli v nemovitostech, které spravuji, dosud přes 50 kompletních zabezpečení dvoukřídlých dveří. Dříve častá vloupání vyháčkováním ani pokusy vloupat se jiným způsobem, se na zabezpečených dveřích již nevyskytují. Nájemci se také zmiňují o dobrém pocitu bezpečí v takto zajištěném bytě. Nabídku firmy KAVAN s.r.o. jsem využil i v domě, kde bydlím a ve své kanceláři. Mohu jen doporučit!

 

 

Další zkušenosti zákazníků >>

Co všechno znamená mít bezpečnostní dveře Kavan Mul-T-Lock?

Ocelová konstrukce s rozvorovým zámkem MUL-T-LOCK, 12+3 kotevních bodů vč. pantů a zámku. Vnitřní antikorozní a protipožární nátěr, dvanáctibodový aktivní rozvorový mechanismus, minerální vata, tři šroubovací panty přivařené na ocelovém rámu.

Povrchová úprava z vnější strany

-imitace dřeva (plast)

-nástřik polyuretanovým lakem v odstínech RAL – hladký polomat

Povrchová úprava z vnitřní strany

-imitace dřeva laminát + hrany ABS

-nástřik polyuretanovým lakem v odstínech RAL – hladký polomat nebo s viditelnou strukturou dřeva tzv. „lakovaná dýha“

-přírodní dřevina hladká

-dřevěné kazety přírodní nebo lakované

-čalounění

Povrchovou úpravu křídla dveří si s námi vždy vyberete podle vaší individuální představy. Máte možnost zvolit jeden druh povrchu z venkovní strany a jiný druh povrchu z vnitřní strany křídla. Vzorníky povrchových úprav si můžete prohlédnou ZDE.

Zjistit více >>


Podobné aktuality a novinky


Aktuálně máme volné kapacity

Konzultace poskytujeme zdarma